Blom. Inrichtingen die zich onderscheiden.

Blom Inrichtingen creƫert en realiseert al ruim zestig jaar interieurprojecten in de gezondheidszorg. Voor apotheken. Voor praktijken van onder meer huisartsen, dierenartsen, fysiotherapeuten, verloskundigen en tandartsen. Voor ziekenhuizen, verpleeghuizen, zorgcentra en vele andere instellingen. We delen een enorme passie voor onze producten en vooral plezier in ons werk.

Maar Blom is allang niet meer alleen in de zorgsector actief. Met het uitgebreide programma is het mogelijk welhaast elk interieurproject te realiseren.

Korte lijnen, snel schakelen en meedenken vanuit een grote persoonlijke betrokkenheid en vakkennis.

Betrokkenheid & korte lijnen

Persoonlijke contacten vinden we belangrijk. Korte lijnen, snel schakelen en meedenken vanuit een grote persoonlijke betrokkenheid en vakkennis. Het liefst zijn we vanaf het allereerste begin bij een project betrokken en realiseren graag het totaalconcept.

Onderscheidende oplossingen

Wij zorgen voor interieurs die zich onderscheiden door inventiviteit en verrassende oplossingen. Wij zijn bekend met de verwerking van uiteenlopende materiaalsoorten en goed op de hoogte van de laatste trends. Zo maken we voor u het mooiste interieur.

U kunt rekenen op de passie en precisie van ervaren vakmensen. We denken mee en komen met slimme oplossingen en verrassende details die bijdragen aan een eigen karakter van uw inrichting.

Afgestemd op elke klantenwens

Inrichtingen van Blom worden niet in voorraad geproduceerd, maar voor elk project afzonderlijk vervaardigd. Daarom kunnen we een oneindige variatie aanbieden in onder meer afmetingen en materiaaltoepassingen. Meer nog: onze systemen zijn zo ontworpen, dat zij afgestemd kunnen worden op elke klantenwens.

Onze systemen zijn zo ontworpen, dat zij afgestemd kunnen worden op elke klantenwens.

Ervaren vakmensen

Ervaren monteurs zorgen voor een tijdige oplevering van een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat. Alles tot in de puntjes gepland. Bovendien: afspraak is afspraak. Daar kunt u op rekenen.

Neem contact met ons op voor verdere informatie of het maken van een inrichtingsvoorstel.

Blom. Inrichtingen die zich onderscheiden.