Nieuws

Expovet 2019

19 mei 2019

Blom Inrichtingen zal aanwezig zijn op de Expovet 2019. Deze wordt gehouden in het Gent ICC op 11 + 12 oktober.

Opgeleverd: Huisartsenpraktijk Wemeldinge, Wemeldinge

3 december 2018

Bij Projecten ziet u een impressie van de inrichting van Huisartsenpraktijk Wemeldinge.

Opgeleverd: Huisartsenpraktijk Vuren, Vuren

23 september 2018

Bij Projecten ziet u een impressie van de inrichting van de Huisartsenpraktijk in Vuren. Deze is gevestigd in het Gezondheidscentrum in Vuren.

Open huis bij Gezondheidscentrum Vuren

2 september 2018

Donderdag 30 september was er open huis bij het Gezondheidscentrum in Vuren. Wij hebben daar de inrichting van de Huisartsenpraktijk verzorgt.  Hier ziet u een beeld van de balie. Binnenkort volgen meer foto’s van deze inrichting.

Nieuw project: Dierenartsenpraktijk Cuvelier, Bornem

29 april 2018

In aansluiting op een enkele jaren geleden gerealiseerde inrichting van deze praktijk, hopen we binnenkort opnieuw de inrichting  van een behandelkamer te kunnen realiseren. Deze wordt in dezelfde stijl ingericht als in het reeds ingerichte deel van de praktijk.

Nieuw project: Huisartsenpraktijk Vuren

29 april 2018

Binnenkort realiseren wij de inrichting van Huisartsenpraktijk Vuren in Vuren. Deze praktijk is gevestigd op de begane grond van een in aanbouw zijnd appartementencomplex in dit Gelderse dorp.

Opgeleverd: Medisch Centrum Liebergen, Hilversum

29 april 2018

Eind april werd de nieuwbouw van het Medisch Centrum Liebergen in Hilversum opgeleverd. Wij verzorgden daar de inrichting van de huisartsenpraktijken en de fysiotherapiepraktijk. Binnenkort zijn foto’s van de inrichting van deze praktijken te zien onder Projecten.

Praktijk Bruëlis in Kapelle winnaar jury- én publieksprijs LHV Bouwprijs 2018

29 april 2018

De apotheekhoudende praktijk Praktijk Bruëlis in Kapelle heeft zowel de jury- als de publieksprijs gewonnen bij de LHV Bouwprijs 2018. De Bouwprijs wordt op 9 mei feestelijk aan de praktijk overhandigd. Volgens de vakjury was het een feest om huisartsenpraktijk […]