Blom.
Inrichtingen
die zich
onderscheiden.

Blom Inrichtingen creƫert en realiseert al ruim zestig jaar interieurprojecten in de gezondheidszorg. Voor apotheken. Voor praktijken van onder meer huisartsen, dierenartsen, fysiotherapeuten, verloskundigen en tandartsen. Voor ziekenhuizen, verpleeghuizen, zorgcentra en vele andere instellingen. We delen een enorme passie voor onze producten en vooral plezier in ons werk.
 

Betrokkenheid
& korte lijnen

Persoonlijke contacten vinden we belangrijk. Korte lijnen, snel schakelen en meedenken vanuit een grote persoonlijke betrokkenheid en vakkennis. Het liefst zijn we vanaf het allereerste begin bij een project betrokken en realiseren graag het totaalconcept.
 

Onderscheidende oplossingen

Wij zorgen voor interieurs die zich onderscheiden door inventiviteit en verrassende oplossingen. Wij zijn bekend met de verwerking van uiteenlopende materiaalsoorten en goed op de hoogte van de laatste trends. Zo maken we voor u het mooiste interieur.
 

Ervaren
vakmensen

U kunt rekenen op de passie en precisie van ervaren vakmensen. We denken mee en komen met slimme oplossingen en verrassende details die bijdragen aan een karakter van uw inrichting. Ook zaken als verlichting, plafond en vloerbedekking kunnen hierbij betrokken worden.